Help
Přesun strávníka z jednoho klienta do druhého
This article is not translated yet; the Czech version is shown.
Pokud potřebujete přesunout již vytvořeného strávníka z jednoho klienta do druhého, využijte funkci přesunu.
Nejdříve si najděte v klientovi nebo ve všech strávnících daného uživatele a klikněte na symbol přesunu:

Poté zvolte datum odkdy chcete mít strávníka vedeného v daném klientovi a uložte pomocí tlačítka přesunout.

S přesunem strávníka se přesunou i jeho budoucí objednávky a veškeré zavedené osobní údaje.